Här finner du ett urval av våra produkter.

Automower®

Du får alltid ett bra resultat utan egen ansträngning. När du en gång har installerat Automower® ser den på egen hand till att din gräsmatta är bra klippt, utan inblandning från din sida — vare sig du är hemma, på kontoret eller på semester. Kort sagt, som gjord för dig som tycker det är viktigt att ha en välklippt gräsmatta, men inte tycker om arbetet. När det är dags att ladda upp batteriet, hittar Automower® själv till sin laddstation.

Åkgräsklippare

Tack vare midjestyrning, enastående manövrerbarhet och frontmonterat klippaggregat kan en Husqvarna Rider erbjuda kontroll, komfort och effektivitet som gör klippning och andra uppgifter på ägorna eller tomten till ett nöje året om. Och det är svårt att hitta ställen där våra Riders inte kommer åt.

Trädgårdstraktorer

Trädgårdstraktorerna är utmärkta åkgräsklippare och är konstruerade för alla slags uppgifter i trädgården. Och med vårt breda tillbehörssortiment finns det arbetsuppgifter för trädgårdstraktorn eller åkgräsklipparen året om.

Lövblås

Kraftfulla och pålitliga lövblåsar som kan hantera såväl små som stora arbetsuppgifter.

Lätthanterade, ergonomiska lövblåsare som arbetar precis som du vill. Lövblåsarna finns både i handhållet och ryggburet utförande och är idealiska för röjning av trottoarer eller för att ta bort löv, gräsklipp och smuts från altandäck, uppfarter eller rännstenar. De ryggburna lövblås-modellerna har sele med höftputa och breda axelband som minskar belastningen på ryggen.

Batteriprodukter

Husqvarnas Battery-serie omfattar flera effektiva maskiner som drivs av ett kraftfullt 36-volts litiumjonbatteripack. I kombination med en specialutformad borstlös motor ger batteriet dig en prestanda som liknar den som du får med bensindrivna maskiner. Idag finns lövblåsar, häcksaxar, motorsågar, stångsågar och flera olika modeller av grästrimmers/röjare. Samma batteri passar i samtliga produkter.

Klippo

Vill du ha en gräsklippare som håller livet ut är detta något för dej.

Klippo är fabrikatet som är kända för sin otroliga kvalité.

I 60 år har klippo tillverkat otroligt robusta och rejäla gräsklippare.

Du hittar hela sortimentet hos oss i Kumla.

Snöslungor

Vi har snöslungor för alla typer av jobb. Från små och smidiga enstegs-modeller upp till kraftiga banddrivna tvåstegssnöslungor. Välkommen in i butiken och testa!

Motorsågar

Våra XP®-motorsågar är utrustade med de senaste funktionerna för maximal prestanda i alla lägen. X-Torq®-motorn minskar bränsleförbrukningen med upp till 20 procent och avgasemissionerna med nästan 75 procent. Low Vib-tekniken minskar vibrationerna och AutoTune™ ser till att motorerna går optimalt i alla väderlekar.

Röjsågar

Våra röjsågar, gräsröjare och buskröjare professionellt designade och är byggda för att göra jobbet mer effektivt, med mindre ansträngning och på så kort tid som möjligt. Samtliga röjsågar, gräsröjare och buskröjare är lätta, starka och välbalanserade samt utrustade med många praktiska funktioner.