Om oss

Nerike Skog & Trädgård startade verksamheten den 1 januari 2015 (då med namnet Hyrcenter Skog & Trädgård). Sedan årsskiftet 19/20 återfinns vi i nyrenoverade lokaler på Gesällgatan 3 i Kumla (granne med Ericsson).

Vi säljer och servar maskiner och tillbehör för skog- och trädgård. Vi är nischade på Husqvarna men kan lösa det mesta. Vi är idag 10st anställda, fördelade på butik, reservdelar och verkstad.  Alla våra medarbetare brinner för att hjälpa dig som kund att hitta rätt lösning för just dina behov.

Vi är Örebro läns enda auktoriserade ”professional”- återförsäljare och serviceverkstad för Husqvarnas professionella sortiment av skogs- och trädgårdsmaskiner. Det innebär att vi uppfyller kraven för att få sälja och serva hela Husqvarnas proffsutbud av hjulburna- och handhållna maskiner för grönyteskötsel. Det gäller även proffssegmentet bland robotgräsklippare.

Hos oss hittar du även flera andra välkända och starka varumärken såsom Klippo, Stiga, Gardena och Toro.

Våra kunder finns i huvudsak i Örebro län med omnejd.

Välkommen till Nerike Skog & Trädgård!

Vår serviceverkstad är en viktig del i vår verksamhet. Vi erbjuder snabb och professionell service och kan även hämta och lämna maskiner om så önskas.

Som auktoriserad serviceverkstad kan vi utföra garantireparationer för följande fabrikat:

Vi åtar oss även service och reparationer för andra fabrikat t.ex Stihl och Viking.