Automower®

 Automower® 105

En liten och smidig robotgräsklippare!
3-hjulig robotgräsklippare för effektiv klippning av mindre, öppna gräsytor. Lämplig för ytor upp till 500 kvm och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 25%. Lätt att använda och erbjuder möjlighet till personliga inställningar. Polarvit kaross finns som tillval.

Automower® 310 Mark II

Lämplig för gräsytor upp till 1.000 kvm och passar utmärkt till de flesta villatomterna. Hanterar sluttningar med en lutning på upp till 40%. Smart teknik styr automatiskt robotgräsklipparen genom trånga passager. Det enkla och lättanvända menysystemet möjliggör personliga inställningar. Går att styra via app genom bluetooth.

 Automower® 315 Mark II

Robotgräsklippare för effektiv klippning av medelstora ytor upp till 1500 kvm. Hanterar sluttningar med en lutning på upp till 40%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Det enkla och lättanvända menysystemet möjliggör personliga inställningar. Går att styra via app om man köper till Automover Connect.

 Automower® 415x

Husqvarna Automower® 415X  klipper komplicerade gräsmattor på upp till 1 600 m2, hanterar smala passager och sluttningar på upp till 40 %. 415x tillhör ”X-line”-serien vilket innebär att den har Automower Connect (appstyrning), GPS-stöldspårning, GPS-stödd navigering och X-seriens design med lysdiodstrålkastare, främre stötfångare och specialfärgade navkapslar. Appen Automower® Connect-ger dig kontrollen: spåra, samspela och håll dig uppdaterad med en knapptryckning på skärmen, var du än befinner dig i världen.

 Automower® 520

Robotgräsklippare utformad för professionell användning av maskinparken. Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services på dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. GPS-stödd navigering och vädertimer garanterar jämn täckning av komplexa gräsmattor, medan klippfrekvensen anpassas automatiskt till grästillväxten. Hanterar alla typer av gräsmattor och klarar branta sluttningar på upp till 45 % (24°) med perfekt resultat – även när det regnar. Robust konstruktion ger hållbarhet och tillförlitlighet.

 Automower® 550

Robotgräsklippare utformad för professionell användning av maskinparken. Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services via dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. GPS-stödd navigering och vädertimer garanterar jämn täckning av komplexa gräsmattor, medan klippfrekvensen anpassas automatiskt till grästillväxten. Hanterar alla typer av gräsmattor och klarar branta sluttningar på upp till 45 % (24°) med perfekt resultat – även när det regnar. Identifiering av fjärrobjekt ökar klipphastigheten och områdeskapaciteten. Robust konstruktion ger hållbarhet och tillförlitlighet.

Automower® 420

För dig med stor gräsmatta. Många hinder och branta sluttningar är inga problem för denna robotgräsklippare. Två guideslingor gör att klipparen enkelt hittar alla gräsytor och även hittar hem till laddstationen snabbt och effektivt när det är dags för det. Rekommenderad för en gräsyta upp till 2.200 kvm.

 Automower® 430X

Efterföljaren till storsäljaren 330X! Nu ännu bättre!
Denna kraftfulla och intelligenta klippare passar för dig med en riktigt stor och komplicerad gräsmatta. Flera smala passager är inget hinder för denna, då du kan koppla in dubbla guidekablar. Med hjälp av den inbyggda GPS:n har den koll på var den befinner sig på din tomt. Lämplig för en gräsyta upp till 3.200 kvm.

 Automower® 450X

För dig som vill ha det bästa!
Denna fullutrustade robotgräsklippare tar sig an även de riktigt stora gräsmattorna . Klarar upp till 5.000 kvm. Ledstrålkastare, ultraljudssensorer och AM-connect är standard på denna värsting.
Med hjälp av 3 guidekablar klarar denna robot även de mest komplicerade tomter.

Utmärkande egenskaper för Husqvarna  AUTOMOWER®:

  • En Automower® klarar alltid av den utlovade gräsytan tack vare sitt patenterade guide-system.
  • Automower® är den robot som klarar ojämna gräsytor och lutningar bäst på marknaden.
  • Automower® är vädersäkrad och arbetar utan problem även i regn.
  • Kontrolldisplayen är mycket enkelt konstruerad och är extremt användarvänlig. Du kan enkelt välja inställningar helt efter dina egna behov.
  • Automower® är stöldsäker och kan lämnas utan uppsikt. Om någon försöker stjäla den, kommer den inte att fungera.
  • Automower® är extremt tystgående. Den stör därför inte dina grannar, inte ens när den arbetar nattetid.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta oss i butiken. Vi har alla modeller i lager. Välkommen!