Automower®

 Automower® 105

En liten och smidig robotgräsklippare!
3-hjulig robotgräsklippare för effektiv klippning av mindre, öppna gräsytor. Lämplig för ytor upp till 500 kvm och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 25%. Lätt att använda och erbjuder möjlighet till personliga inställningar. Polarvit kaross finns som tillval.

Automower® 310

Den minsta 4-hjuliga robotgräsklipparen för medelstora gräsytor. Lämplig för områden upp till 1.000 kvm och passar utmärkt till de flesta mindre villatomterna. Hantera sluttningar med en lutning på 40%. Smart teknik styr automatiskt robotgräsklipparen genom trånga passager. Det enkla och lättanvända menysystemet möjliggör personliga inställningar. Går att styra via app om man köper till Automover Connect.

 Automower® 315

4-hjulig robotgräsklippare för effektiv klippning av medelstora ytor upp till 1500 kvm. Kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 40%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Det enkla och lättanvända menysystemet möjliggör personliga inställningar. Går att styra via app om man köper till Automover Connect.

NYHET!

 Automower® 315x

Husqvarna Automower® 315X – en premiummodell i X-serien. Den klipper komplicerade gräsmattor på upp till 1 600 m2, hanterar smala passager och sluttningar på upp till 40 % och klarar av tuff terräng. Som en del av sortimentet i vår förstklassiga X-serie har Automower® Connect GPS-stöldspårning, GPS-stödd navigering och X-seriens design med lysdiodstrålkastare, främre stötfångare och specialfärgade navkapslar. Appen Automower® Connect-ger dig kontrollen: spåra, samspela och håll dig uppdaterad med en knapptryckning på skärmen, var du än befinner dig i världen.

 Automower® 520

Robotgräsklippare utformad för professionell användning av maskinparken. Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services på dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. GPS-stödd navigering och vädertimer garanterar jämn täckning av komplexa gräsmattor, medan klippfrekvensen anpassas automatiskt till grästillväxten. Hanterar alla typer av gräsmattor och klarar branta sluttningar på upp till 45 % (24°) med perfekt resultat – även när det regnar. Robust konstruktion ger hållbarhet och tillförlitlighet.

 Automower® 550

Robotgräsklippare utformad för professionell användning av maskinparken. Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services via dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. GPS-stödd navigering och vädertimer garanterar jämn täckning av komplexa gräsmattor, medan klippfrekvensen anpassas automatiskt till grästillväxten. Hanterar alla typer av gräsmattor och klarar branta sluttningar på upp till 45 % (24°) med perfekt resultat – även när det regnar. Identifiering av fjärrobjekt ökar klipphastigheten och områdeskapaciteten. Robust konstruktion ger hållbarhet och tillförlitlighet.

Automower® 420

För dig med en stor och rejäl gräsmatta. Många hinder och branta sluttningar är inga problem för denna robotgräsklippare.
Rekommenderad för en gräsyta upp till 2.200 kvm.

 Automower® 430X

Efterföljaren till storsäljaren 330X! Nu ännu bättre!
Denna kraftfulla och intelligenta klippare passar för dig med en riktigt stor och komplicerad gräsmatta. Flera smala passager är inget hinder för denna, då du kan koppla in dubbla guidekablar. Med hjälp av den inbyggda GPS:n har den koll på var den befinner sig på din tomt. Lämplig för en gräsyta upp till 3.200 kvm.

 Automower® 450X

För dig som vill ha det bästa!
Denna fullutrustade robotgräsklippare tar sig an även de riktigt stora gräsmattorna . Klarar upp till 5.000 kvm. Ledstrålkastare, ultraljudssensorer och AM-connect är standard på denna värsting.
Med hjälp av 3 guidekablar klarar denna robot även de mest komplicerade tomter.

ATT TÄNKA PÅ VID KÖP AV AUTOMOWER®:

  • Välj en modell av Automower® som passar den yta du vill att den skall klippa.
  • Stora hjul gör att Automower® kan arbeta på ojämna gräsytor och hantera lutningar på upp till ca 45%.
  • Automower® är vädersäkrad och arbetar utan problem även i regn.
  • Kontrolldisplayen är mycket enkelt konstruerad och fungerar precis som en mobiltelefon. Du kan välja inställningar helt efter dina egna behov.
  • Automower® är stöldsäker och kan lämnas utan uppsikt. Om någon försöker stjäla den, kommer den inte att fungera.
  • Automower® är extremt tystgående. Den stör därför inte dina grannar, inte ens när den arbetar nattetid.

För mer information och teknisk specifikation är du varmt välkommen att kontakta oss i butiken eller se mer på Husqvarnas hemsida. >> Klicka här >>